Wat is Meta-Therapie precies?

Meta-Therapie is dé oplossing voor mensen die meer willen dan alleen huidverzorging, én voor iedereen die geen voorstanders zijn van botox en fillers, maar wél een gladder en stevige huid willen, met een egale teint. Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables.

Door het maken van minuscule perforaties in de huid, treedt het zelfherstellende vermogen van de huid op en worden de collagene-en elastinevezels in de huid geactiveerd. Hierdoor worden de hele kleine, voor het oog niet waarneembare perforaties, hersteld. Op deze manier wordt de huid van binnenuit dikker gemaakt, wat weer aan de buitenkant zichtbaar is. Hierdoor worden rimpels, fijne lijntjes, verslappingen, maar ook huidproblemen zoals acne en pigment aangepakt.

Meta-Therapie heeft dus een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Wanneer je preventief wilt werken om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen? Dan is Meta-Therapie ook heel geschikt voor je. Deze behandeling kan je preventief al inzetten vanaf ongeveer 30 jaar en zelfs nog eerder als je bv last hebt van een acne huid.