Huidveroudering vertragen? Alleen via de buitenkant is niet voldoende

Om huidveroudering zo veel mogelijk te vertragen én te verbeteren, is het verzorgen van onze huid met huidverbeterende producten, helaas niet helemaal voldoende. Omdat collageen (is een eiwit) een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel, ben ik een enorme voorstander om collageen toe te voegen aan onze dagelijkse voeding.

Collageen geeft onze huid elasticiteit en stevigheid. Helaas wordt dit na onze 21 jaar steeds minder aangemaakt. Vanaf onze 60ste levensjaar is de collageenproductie zelfs met 35% verminderd! Niet alleen vermindert het collageen in onze huid, ook in onze botten, kraakbeen en spieren neemt het af. Hierdoor slinkt de volume van onze botten en kraakbeen. Met als logisch gevolg dat onze huid ruimer in ons jasje komt te zitten. Ook dit creëert extra huidverslapping. Dit in combinatie met verminderde stevigheid en elasticiteit van onze huid, geeft helaas een verslapte huid én rimpelvorming.

Dus wil je huidveroudering echt aanpakken, is het heel belangrijk om dagelijks extra Collageen supplementen in te nemen.

Welke soort collageen supplementen zijn dan de beste?

In mijn salon werk ik alleen maar met producten van de hoogste kwaliteit, die de beste resultaten geven. Daarom werk én adviseer ik het EQ Anti-Age Collagen. Dit collageen is een viscollageen, een 100% natuurlijk product. Dit is de meest zuivere vorm van collageen die er bestaat. Daarnaast zijn de moleculen van deze collageen zeer licht van structuur en komen deze eiwitten, waaruit dit collageen is opgebouwd, het meeste overeen met de eiwitten van onze eigen menselijke eiwitten. Dit alles zorgt ervoor dat het de EQ Anti-Age Collagen het beste en het snelste door ons lichaam wordt opgenomen en dus voor de beste resultaten geeft.

Naast dit collageen bevat het ook nog extra:

- Vit B3: voor de aanmaak van vetzuren in ons lichaam

- Vit B: voor de aanmaak en afbraak van eiwitten en vetten

- Vit C: een antioxidant welke oa zorgt voor aanmaken van bindweefsel en extra ijzer opname

- Groene thee: beschermen van onze cellen en bloedvaten

- Duindoornextract: verlaagt de kans op harten bloedvaten

Wanneer je dagelijks extra collageen in gaat nemen, werkt dit natuurlijk niet alleen verbeterend op de stevigheid van je huid. Collageen vind je op veel meer plekken terug in ons lichaam. Collageen versterkt ook onze organen, aderen, darmen, haren en nagels Ook deze weefsels  hebben extra stevigheid nodig tijdens ons verouderingsproces. Wat je hier dus mee gelijk mee aanpakt :-)

De EQ Anti-Age Collagen zitten in sachets verpakt. Eén sachet per dag en kan gemengd worden door koude of warme vloeistoffen. Ik ontbijt ‘s ochtends altijd met yoghurt en meng deze samen met de EQ Pure Artic Oil.

Wil je ook EQ Anti-Age Collagen in gaan nemen om op deze manier huidveroudering ook van binnenuit aan te pakken én daardoor tegelijk een steviger, vitaler en gezonder lichaam te krijgen? Ga dan naar https://eqology.com/nl/8216346/product/onze-producten-nl/lifestyle-fitness-nl/eq-anti-age-collagen-6-mnd-abonnement-nl/ Daarbij heb je wel mijn ondernemersnummer nodig. Dat is: 82 16 346. Kom je er op deze manier niet uit of heb je andere vragen? Bel of mail mij dan gerust via: kyra@belissima.nl of 06 5130 8150