Eqology

Eqology is een Noors bedrijf, opgericht in 1998, dat natuurlijke produkten ontwikkelt en verkoopt in Europa via gedocumenteerde, hoog-kwalitiatieve producten. Deze zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en op de unieke krachten die de natuur te bieden heeft. 

Een gezonde, mooie huid krijgen we niet alléén door het zorgvuldige én met de juiste producten je huid thuis te verzorgen. Voeding is minstens zo belangrijk, zo niet nóg belangrijker! Eqology heeft prachtige producten die essentieel zijn voor verkrijgen van een mooiere huid en een gezond lichaam!

EG Anti Age Collagen

EQ Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). EQ Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

 • de productie van collageen door de huid stimuleert;
 • rimpels ondieper maakt;
 • verstevigd de huid, spieren en organen
 • binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid;
 • voor mannen en vrouwen.

Onze huid weerspiegelt niet alleen de dingen waaraan we worden blootgesteld, maar wordt ook bepaalt door onze genen en welke voeding we kiezen. Collageen is een eiwit soort en hét hoofdbestanddeel van bindweefsel van de huid, maar ook van onze aderen, organen, spieren, botten etc. Collageen geeft meer stevigheid en elasticiteit daar waar nodig, maakt de huid veerkrachtiger en is een enorme vochtbinder. 30% van onze lichaamseigen eiwit is collageen, dat na onze 25ste levensjaar afneemt. Vanaf dat moment is het belangrijk om dagelijks extra collageen als voedingssupplement tot je te nemen.

EQ Anti Age Collagen bevat lage mollecullgewicht viscollageen. Viscollageen komt lijkt veel op ons eigen collageen en wordt daardoor heel gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides) is er extra aan toegevoegd omdat ze een gezonde huid te bevorderen. EQ Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines. Door het dagelijks innemen van EQ Anti Age Collagen versterk je je immuunsysteem, goed voor huid, botten, haar, tanden en bloedvaten.
Meer weten over EQ Anti Age Collagen...

EQ Pure Arctic Oil Lemon

Pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke citroen of orange.

 • Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;
 • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
 • Goed voor het cardiovasculaire systeem, bloeddruk,hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem (minder kans op Covid-19) en spieren;
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
 • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
 • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroen of orange smaak;
 • 100% natuurlijk.

Visolie (EPA en DHA), koudgeperste organische olijfolie, smaak (citroen of orange), vitamine D3, antioxidantenmix: natuurlijke rozemarijnextract, vitamine E (tocoferol rijk extract).

Voor de industriële revolutie bevatte onze voeding in de westerse wereld net zoveel omega-3 als omega-6 vetzuren. Tegenwoordig consumeren we elke dag veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën die ervoor zorgen dat we tot wel 80% meer omega-6 en nauwelijks omega-3 binnen krijgen. Doordat we teveel omega-6 binnen krijgen lopen we met z'n allen onnodig groot risico op gezondheidsproblemen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn. De verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren ligt tegenwoordig tussen de 15:1-20:1. Dat betekent dat we tot wel 20 keer meer omega-6 dan omega-3 binnen krijgen. Terwijl de aanbevolen verhouding 5:1 of liever 3:1 is. 

Doordat we teveel omega-6 binnenkrijgen worden onze cellen verhard en ontstoken. We noemen dat laaggradige ontstekingen. We zien en voelen ze niet, maar ze zijn er wel! Als cellen verhard zijn, kan daar geen zuurstof opgenomen worden. Is geen goede doorbloeding. Kunnen afvalstoffen niet uit de cellen en kunnen voedingsstoffen (of voedingssupplementen) niet opgenomen worden! Doordat we met z'n allen laaggradige ontstekingen hebben, ontstaan er gezondheidssproblemen zoals; gewichtsproblemen langdurige, chronische ontstekingen, gewrichtsproblemen, hoge bloeddruk, hoge cholesterol etc.  Een gezonde balans tussen de omega-6 en omega-3 is basis van een gezondlichaam!

In de Pure Artic Oil zit ook een unieke koudgeperste omega-9 olijfolie uit Kreta van hoge kwaliteit en rijk aan anti-oxidanten (polyfenolen). Omega-9 draagt bij aan een gezond hart - en vaatstelsel en het op peil houden van de bloedsuikerspiegel. 

Meten is weten; wanneer je met de EQPure Artic Oil start is het verstandig om een nul meting te doen. Via een eenvoudig vingerbloedprikje, wordt er een paar druppeltjes bloed opgestuurd naar een onafhankelijk laboratorium in Noorwegen. Na 5 weken weet je dan wat jouw disbalans is van de omega-6/omega-3. Nu begin je met een nul meeting. Je neemt onze visolie in, zoals wij je dit adviseren. Na 4 maanden ontvang je de tweede test. Ook die wordt weer opgestuurd naar dat zelfde laboratorium (je bent daar een nummer en zij weten niet of dit de eerste of de tweede test van jou is). Als je onze visolie hebt genomen zoals wij die adviseren, zit je binnen 4 maanden in de gezonde waarde. Dan is je disbalans dus opgeheven, gegarandeerd!  We hebben duizenden mensen getest, op 5 na, hadden zij allemaal een te hoge disbalans. Dus wil jij een gezonder lichaam, met gezonde vitale cellen? Wil jij gezonder ouder worden? Start dan vandaag nog met onze EQ Pure Artic Oil.

Wanneer je met onze visolie thuis wilt gaan starten inclusief de testen, adviseer ik onze voordeel pakket aan. De eerste test (€85,00) krijg je van mij cadeau wanneer je dit pakket hebt afgenomen.  Laat mij dat dan weten via Kyra@belissima.nl en ik zal je 1 test gratis opsturen. De tweede ontvang je, zoals gezegd, in de 5 maand thuis. Meer weten over het voordeelpakket..

EQ Pure Artic Oil KIDS

Niet alleen volwassenen hebben extra omega-3 nodig. Ook onze kinderen hebben écht allemaal extra omega-3 nodig!

Aan de EQ Pure Artic Oil Kids zijn 100% natuurlijke bosbessen, bramen en frambosen toegevoegd, wat deze omega-3 een heerlijk zachte, zoete smaak geeft. Het doet een beetje denken aan fruitella, maar dan in een 100% gezonde versie ;-) We adviseren kinderen vanaf 3 jaar om 0.15 ml per 1 kilo lichaamsgewicht in te nemen. Dit kan natuurlijk ook gemend worden door yoghurt of een smootie etc. Wil je hiermeer over weten?

EQ Vitamine K2+D3

Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Na onze 25-30 levensjaar maakt ons lichaam geleidelijk steeds minde botmassa aan. Vitamine K2-MK7 is de meest effectieve vorm van vitamine K voor gezonde botten. Vitamine K1 heeft ook een effect op onze botten, maar wel veel minder. Vit K2-MK7 is een preventief supplement dat regelmatig moet worden ingenomen om het risico van leeftijdsgebonden verandering in botweefsel te verminderen. Vitamine K2 vermindert ook het risico op hart en vaataandoeningen en vermindert de kans op  aderverkalking en vergroot de flexibiliteit van de slagaderwanden (arteriële stijfheid). Hierdoor verminder je de kans op hoge bloeddruk en hart - en vaatziekten aanzielijk!

 • Een hogere K2 status in het bloed verminderd de complicaties van COVID-19;
 • Draagt bij aan een normale bloedstolling
 • Draagt bij aan sterkere botten
 • Normale opname en gebruik van calcium en fosfor;
 • Draagt bij aan de gezondheid van de botten, tanden en normale spierfuncties
 • Verbeterd het immuunsysteem
 • Vitamine D speelt tevens een rol in de celdeling

Vitamine K2 en D3 samen hebben een versterkend effect op elkaar, waarbij de vitamine D3 zich meer richt op de botten en vitamine K2 meer op het aderstelsel.Hoewel vitamine D over het algemeen een vitamine wordt genoemd, is het eigenlijk geen vitamine omdat het in de huid kan worden aangemaakt door blootstelling aan zonlicht. In veel landen kunnen intensieve, langdurige blootstelling aan de zon en bepaalde ingrediënten in eten voldoende zijn. Er zijn echter geen internationale aanbevelingen beschikbaar die voorschrijven hoeveel iemand dient te bruinen in de zon om een goed vitamine D-gehalte in het lichaam te bewerkstelligen. Het nadeel van intensieve blootstelling aan de zon is een verhoogd risico op huidkanker, vandaar de eeuwige discussie onder wetenschappers over het gebruik van zonnebanken en zonnebrandcrème. Dit maakt supplementen tot een goede optie om het vitamine D3-niveau op peil te houden.

Voor wie? Iedereen heeft een vitamine K2 en D3 tekort. Iedereen! Van jong tot oud! En in het bijzonder de mensen die ook roken. Roken vernauwd het aderstelsel, laat het bloed klonteren en zorgt ervoor dat de slagaderwand beschadigt. Door het dagelijks innemen van de EQ Vit K2 en D3 zullen de bloedvaten weer schoner worden, het bloed zuiverder en de slagaderwand weer gezond en flexibel, waardoor de kans op hart - en vaatziekten aanzienlijk verminder zullen worden. 

 We kunnen dus met z'n allen een gezonder leven leiden met minder kans op hart - en vaatziekten door een goede vitamine K2-MK7 en D3 supplement in te nemen. Net zoals bij onze EQ Pure Artic Oil, kan je ook je Vitamine K2 en D3 meten bij ons. Dit gaat net zoals bij de PAO heel eenvoudig, ook weer anoniem, met een vingerprikje. De uitslag geeft een indicatie aan van je eigen relatieve risico voor het ontwikkelen van cardiovasculaire ziekten en/of zwakke botten. Wilt je onze vitamine K2/D3 thuis ontvangen? Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat bij inname van de EQ Visolie én de vitamine K2/D3 deze versterkend op elkaar werken? Zie jij in hoe belangrijk het is om de disbalans van je cellen op te heffen, om zo laaggradige ontstekingen in je lichaam op te lossen en de noodzaak van vitamine K2/D3? Dan is er een heel aantrekkelijk voordeelpakket voor jou inclusief testen, meer weten...