Eqology

Eqology is een Noors bedrijf, opgericht in 1998, dat natuurlijke produkten ontwikkelt en verkoopt in Europa via gedocumenteerde, hoog-kwalitiatieve producten. Deze zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en op de unieke krachten die de natuur te bieden heeft. Is dus ook meuk vrij!

Regelmatig krijg ik met grote verbazing te horen hoe het kan dat ik "niet ouder" word. Ook ik word natuurlijk ouder ;-)  Wat is mijn geheim? Ik behandel mijn huid dagelijks met mijn huidverbeterend merk; HydroPeptide, die op celniveau werkt. Dagelijks neem ik supplementen in die óók op celniveau werken en een anti-ageing werking hebben. Daarnaast eet ik behoorlijk gezond, rook ik niet en beweeg ik regelmatig, drink wel graag een wijntje ;-) .

Ik vertel je graag over de supplementen die ik elke dag inneem:

EQ Marine Collageen Premium+

EQ Marine Collagen Premium+

EQ Marine Collageen Premium+  is een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee

 • Bevat peptides die de eigen productie van collageen stimuleert
 • Bevat vitamine C, zink en koper zodat collageen beter wordt opgenomen
 • Bevat lemon voor een frisse smaak
 • Smaakt niet naar vis
 • Rimpels ondieper maakt;
 • Verstevigd de huid, botten, spieren en organen
 • Binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid;
 • Voor mannen en vrouwen.

Onze huid weerspiegelt niet alleen de alles waaraan we worden blootgesteld, maar deze wordt ook bepaalt door onze genen en welke voeding we kiezen. Collageen geeft meer stevigheid en elasticiteit daar waar nodig, maakt de huid veerkrachtiger en is een enorme vochtbinder. 30% van onze lichaamseigen eiwit is collageen, dat na onze 20ste levensjaar al afneemt. Vanaf dat moment is het belangrijk om dagelijks extra collageen als voedingssupplement tot je te nemen.

EQ Marine Collageen Premium+  bevat lage mollecullgewicht viscollageen. Viscollageen komt lijkt veel op ons eigen collageen en wordt daardoor heel gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Vitamine C, L-Arginine, Glysine, Zink, Koper en Mangaan is er extra aan toegevoegd omdat ze een gezonde huid te bevorderen. EQ Marine Collageen Premium+ is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines. Door het dagelijks innemen van EQ Marine Collageen Premium+  versterk je je immuunsysteem, goed voor huid, botten, haar, organen, tanden en bloedvaten.
Meer weten over EQ Marine Collageen Premium+

EQ Pure Arctic Oil

Voor de industriële revolutie bevatte onze voeding in de westerse wereld net zoveel omega-3 als omega-6 vetzuren. Tegenwoordig consumeren we elke dag veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën die ervoor zorgen dat we tot wel 80% meer omega-6 en nauwelijks omega-3 binnen krijgen. Doordat we teveel omega-6 binnen krijgen lopen we met z'n allen onnodig groot risico op gezondheidsproblemen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn. 

 

In mijn salon adviseer ik de visolie van Eqology, want zuivere visolie is naast een enorm krachtig anti-ageing supplement, ook heel erg belangrijk voor een gezonder lichaam.  Onze visolie is hoog gedoseerd in zijn EPA en DHA, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie wereldwijd, waardoor je ook echt resultaat gaat ervaren!

 Het dagelijks innemen van deze mooie visolie zorgt voor:

- Een mooiere huid 

- Minder rimpels

- Betere opname van voeding en supplementen

- Betere slaap en meer energie

- Betere concentratie

- Betere opname vitamines/mineralen

- Betere sportprestaties

- Mooiere huid/haar conditie

- Minder stemmingswisselingen

- Sterker immuunsysteem

- Belangrijk voor hart- en vaatsysteem

- Vermindert migraine

- Belangrijk voor het brein en ons zichtvermogen

Doordat we teveel omega-6 binnenkrijgen worden onze cellen verhard en ontstoken. We noemen dat laaggradige ontstekingen.  Als cellen verhard zijn, kan daar geen zuurstof opgenomen worden en is geen goede doorbloeding. Afvalstoffen kunnen niet uit de cellen en voedingsstoffen kunnen niet goed worden opgenomen.  Doordat we met z'n allen laaggradige ontstekingen hebben, ontstaan er gezondheidssproblemen zoals; gewichtsproblemen langdurige, chronische ontstekingen, gewrichtsproblemen, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, maar ook huidproblemen zoals; acne, psoriasis, eczeem, rosacea.  Een goede balans tussen de omega-6 en omega-3 is de basis van een gezondlichaam!

Meten is weten; wanneer je met de EQPure Artic Oil start is het fijn om een nul meting te kunnen doen. Via een eenvoudig vingerbloedprikje, wordt er een paar druppeltjes bloed opgestuurd naar een onafhankelijk laboratorium in Noorwegen. Zo krijg je na 5 weken precies te zien hoeveel omega-6 en omega-3 je binnen krijgt. Als je de visolie dagelijks inneemt zoals ik die adviseer, is je disbalans (die 99% van alle Europeanen hebben) opgelost. Dit kan je meten met de 2e test die je in maand 4 ontvangt. Wil jij een gezonder lichaam, met gezonde vitale cellen? Wil jij gezonder ouder worden? Start dan vandaag nog met onze EQ Pure Artic Oil.

Wanneer je met onze visolie thuis wilt gaan starten inclusief de testen, adviseer ik onze voordeel pakket aan. De eerste test (€85,00) krijg je van mij cadeau wanneer je dit pakket hebt afgenomen.  Laat mij dat dan weten via Kyra@belissima.nl en ik zal je 1 test gratis opsturen. De tweede ontvang je, zoals gezegd, in de 5 maand thuis. Meer weten over het health concept...

EQ Pure Artic Oil KIDS

Niet alleen volwassenen hebben extra omega-3 nodig. Ook onze kinderen hebben écht allemaal extra omega-3 nodig!

Aan de EQ Pure Artic Oil Kids zijn 100% natuurlijke bosbessen, bramen en frambosen toegevoegd, wat deze omega-3 een heerlijk zachte, zoete smaak geeft. Het doet een beetje denken aan fruitella, maar dan in een 100% gezonde versie ;-) We adviseren kinderen vanaf 3 jaar om 0.15 ml per 1 kilo lichaamsgewicht in te nemen. Dit kan natuurlijk ook gemengd worden door yoghurt of een smootie etc. Wil je hiermeer over weten?

EQ Vitamine K2+D3

 

Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezond huid, botten en bloedvaten.

 • Een hogere K2 status in het bloed verminderd de complicaties van COVID-19;
 • Anti-ageing effect op de huid en het vatenstelsel
 • Draagt bij aan een mooiere huid (anti-ageing, klik voor uitwendige huidverbetering op HydroPeptide)
 • Draagt bij aan een normale bloedstolling
 • Draagt bij aan sterkere botten
 • Normale opname en gebruik van calcium en fosfor;
 • Draagt bij aan de gezondheid van de botten, tanden en normale spierfuncties
 • Verbeterd het immuunsysteem
 • Vitamine D speelt tevens een rol in de celdeling

Vitamine K2 en D3 werken versterkend met elkaar samen, vandaar dat ze ook samen bij ons ook samen in 1 capsule zitten. 

Voor wie? Iedereen heeft een vitamine K2 en D3 tekort. Iedereen! Van jong tot oud! (En extra belangrijk voor mensen die ook roken.) Door het dagelijks innemen van de EQ Vit K2 en D3 wordt kalk uit de bloedvaten terug gezet in de botten, waardoor we schonere bloedvaten krijgen en sterkere botten. Dit verkleint de kans op hart - en vaatziekten, botbreuken, werkt verbeterend bij artitis en arthrose en werkt anti-ageing voor je huid! 

 Wilt je onze vitamine K2/D3 thuis ontvangen? Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat bij inname van de EQ Visolie én de vitamine K2/D3 deze versterkend op elkaar werken? Zie jij in hoe belangrijk het is om de disbalans van je cellen op te heffen, om zo laaggradige ontstekingen in je lichaam op te lossen en de noodzaak van vitamine K2/D3? Dan is er een heel aantrekkelijk voordeelpakket voor jou inclusief testen, meer weten...