PRX -T33 Skin Booster

Wat is PRX T33 Skin Booster?

‘PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie’ is de nieuwste behandeltrend voor een onmiddellijke huidboost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur. Zo blijft jouw huid vol en mooi. De PRX-T33 behandeling is ideaal voor het gezicht, de hals en het decolleté. De PRX-T33 is nadrukkelijk geen peeling, want deze innovatieve huidstimulator gaat direct naar jouw onderste huidlagen, de dermis, zonder het huidoppervlak te beschadigen. Hierdoor zijn de behandelingen geschikt voor alle huidtypes, het hele jaar door. Zonder pijn en hersteltijd!

Hoe werkt het?

De PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties.
Deze unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (33% TCA) en waterstofperoxide (H2O2 versnelt genezingsprocessen en beschermt het immuunsysteem) en Kojiczuur (ter voorkoming van pigmentstoornissen) werken samen; op een zeer exact bepaald PH-niveau om het natuurlijke, diep regeneratieve huidproces te versterken en cellen te vernieuwen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid zelf nieuw collageen en elastinevezels aan gaat maken; dit noemen we bio-revitalisatie. Hierbij worden de natuurlijke functies van de huid actief gestimuleerd. De PRX-T33 verbetert daarmee jouw algehele huidgezondheid zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden. De PRX-T33 is een CE-gemarkeerde medische methode, op basis van meer dan 10 jaar klinisch onderzoek, en meer dan een miljoen uitgevoerde behandelingen. Velen gingen jou dus voor.

Op een veilige en duurzame manier wordt de algehele conditie van je huid verbetert, zo blijft je huid vol en mooi. Tijdens een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!) ligt de focus op glans, vitaliteit, stevigheid, diepe hydratatie én wordt je huidtint geëgaliseerd.

Hét resultaat:

De PRX-T33 laat direct duidelijke resultaten zien zonder ‘downtime’ of bijwerkingen. Direct na één behandeling straalt jouw huid weer en ziet die er steviger, gladder, voller en stralender uit. Dit kan je verwachten:

- Geen beschadiging van de opperhuid

- Stimulerend herstel van de huidmatrix

- Verhoogde waterreserves in de dermis

- Verbeterde huidkwaliteit

- Lijntjes en rimpel(tjes) vervagen en verzachten

- Een mooie, natuurlijke glow

- Direct liftend effect

- Vernauwing/verkleining van de huidporiën

- Geëgaliseerde huidskleur/afzwakking van pigmentvlekken

- Ontstekingsremmend effect

- Jouw investering in een gezonde en volle huid

Voor een langdurig anti-age-effect kun je het beste een kuur volgen van ongeveer 5 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. Een behandeling van 30 - 40 minuten kost € 100,00