Meta therapie

Meta Therapy staat voor Medical Esthetical Tissue Activation Therapy. De gepatenteerde techniek waarbij met ragfijne polycarbonate ‘naaldjes’ (0,3 tot 0,5 mm) en 5700 perforaties per seconde de huid een make-over krijgt, wordt aangeprezen door dermatologen als effectief en veilig.

Kans op huidbeschadigingen nihil

Laat het uiterlijk van de behandelkop je niet misleiden; hoewel deze iets weg heeft van een microneedling pen is dit een van de weinige overeenkomsten. Er wordt met Meta Therapy nauwelijks tot geen huid beschadigd, terwijl de pulsen wel in de dieper gelegen basaalcellenlaag terechtkomen, zodat collageen en elastine aangemaakt kan worden zonder het risico op ontstaan van onderhuids beschadigingen. Er wordt gewerkt met een z.g. Flex Head technology die zorgt voor een gelijkmatige penetratie van alle ‘naaldjes’ in de huid, waarbij onregelmatige huidstructuren geen obstakel meer vormen.Er worden maar liefst 100 tot 150 piepkleine, pijnloze prikjes per seconde gegeven.

Voor een goed resultaat moet deze behandeling in kuurverband afgenomen worden. De eerste 4 behandelingen elke week, na deze 4 behandelingen volstaat om de week. Na 8 behandelingen hebben we het maximale resultaat verkregen. Om dit resultaat vast te houden, dient je 1 x per 5 weken de behandeling te herhalen.