DS-V Line Collageen Draden

DS V-Line collageendraad behandeling is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. Onze huid wordt slapper en zo zien we de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen, en het liefste op een natuurlijke manier. De behandeling met de DS-V Line Collageendraden biedt echt een geweldige oplossing!

Ik werk alleen met de beste kwaliteit collageendraden; de DS-V Line Collageendraden. Deze Collageendraden worden in de rimpel gelegd en wordt geactiveerd met een speciaal serum. Hierdoor zakt het collageen in de huid en gaat daar de collageen tekorten opvullen en worden de cellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De behandeling is totaal niet pijnlijk! Het mooiste is om je huid, naast deze behandeling, thuis te verzorgen met de producten van HydroPeptide. Dit huidverbeterende merk werkt op celniveau en zorgt ervoor dat je huid zoveel mogelijk het verouderingsproces vertraagt. 

Bij het inbrengen van de DS-V Line Collageeen Draden wordt de huid totaal niet kapot gemaakt, ik gebruik geen naalden, injecties of wat dan ook. Omdat collageen van zichzelf een groot van molecuul is, kan deze niet zomaar door de huid worden opgenomen. Door de nieuwe bijzondere technologie van deze draden, in combinatie met het stamcelserum waar ik mee werk, worden de moleculen verkleint en omgezet in Nanomoleculen, zodat het collageen nu wél wordt opgenomen in de huid!

Dit is een perfecte behandeling om de huid barrière te versterken, de huid te verstevigen, fijne rimpeltjes glad te strijken de diepere rimpels te verminderen. Zodra je de eerste tekenen van huidveroudering ziet, is deze behandeling al voor je geschikt, maar ook wanneer je 70+ bent worden er hele mooie resultaten bereikt. De rimpel behandeling met collageendraden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De huid ziet er zichtbaar steviger, voller en jonger uit.

"Laat je eerste rimpel de laatste zijn"

 Hoe vaak onderga je de behandeling:

Na de eerste behandeling, moet de behandeling binnen 10 tot 14 dagen herhaald worden. Afhankelijk van je leeftijd en levensstijl blijft het resultaat 4 tot 8 maanden zichtbaar. Dit verschillend per persoon.

De voordelen van de collageendraden:

 • verminderd de rimpeldiepte
 • het behoud je natuurlijke gezichtsuitdrukking
 • geen gebruik van naalden
 • pijnloos
 • het stimuleert je huid eigen collageen
 • verbetert de kwaliteit van je huid
 • geschikt voor alle huidtypes
 • er is geen downtime
 • je huid wordt zichtbaar jonger
 • je huid wordt zichtbaar steviger
 • verminderd pigmentatie
 • verbetert de huid van littekens

DS-V Line Collageen draden geven in kuurverband het mooiste resultaat. Dat betekent 1x per 10/12 dagen en dat 3 x achter elkaar. Na 3/4 maanden nog een behandeling en daarna 1x per 6 maanden om het collageen niveau te onderhouden.

Je kunt kiezen voor een behandeling van het hele gezicht maar ook voor een locatie zoals bijv. de fronsrimpel of het gebied rondom de ogen. De locaties zijn wel altijd in combinatie met een behandeling zoals de HydroPeptide behandeling. Dit in verband met het voorbereiden van de huid op de collageen draden.

De laatste stap om je huid nóg meer toegankelijk te maken voor de DS-V Collageen Draden én de producten en dit is écht het allerbelangrijkste: is het dagelijks supplemeren van zuivere Omega3. Dit is een ongelofelijk krachtig anti-ageing supplement die bomvol zit met anti-oxidanten. Het zorgt ervoor dat je cellen soepel en doorlaatbaar worden, waardoor de collageen draden nog beter worden opgenomen en nog meer effect gaat krijgen. Ook de producten die je thuis gebruikt worden beter opgenomen én je herstelt zicht vanbinnenuit op celniveau!  Ik werk alleen met de allerbeste producten in mijn praktijk en ook met de allerbeste en zuiverste omega3 wereldwijd van Eqology! Hierdoor zien we dan ook écht hele mooie resultaten.