Clarins

Van oorsprong, sinds 1954, was Clarins een schoonheidsinstituut in Parijs. Van dit eerste schoonheidsinstituut tot de Skin Spa’s van vandaag, die zich in de meest prestigieuze locaties ter wereld bevinden, is Clarins altijd trouw gebleven aan haar toverformule: unieke aanbrengmethoden die in combinatie met de producten, zorgen voor een optimale doeltreffendheid van de weldadige huidverzorging.

Planten, onze kennis.

De formules van Clarins bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten. Al deze ingrediënten worden onder strenge voorwaarden geselecteerd op basis van hun prestaties en met elkaar gecombineerd in de voor hen optimale concentratie, om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Alle ingrediënten worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu, om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen.

Een schoonheidsritueel op maat.

Dankzij Clarins kunnen vrouwen een beautyroutine kunnen kiezen die het beste bij jou past. Omdat iedere huid anders is biedt Clarins alle mogelijke combinaties van texturen, afhankelijk van je leeftijd, huidtype, wensen of simpelweg het seizoen.